×

Druženje članova HUPKT-a - vino, priča i fotografija u službi uspješnog eventa

Druženje kongresnih i event profesionalaca održano je u intimnoj i inspirativnoj atmosferi diWine Cluba na Opatovini u Zagrebu
MIM na Opatovini, Zagreb
MIM na Opatovini, Zagreb
Foto: HUPKT

Članovi Hrvatske udruge kongresnih profesionalaca (HUPKT) okupili su se na još jednom izdanju ZAG MIM druženja, koje je ovaj put održano u intimnoj i inspirativnoj atmosferi diWine Cluba na Opatovini. Događaj je ponovno potvrdio vrijednost neformalnog okupljanja profesionalaca iz MICE industrije, spajajući razmjenu ideja s uživanjem u vinskoj, gastronomskoj i kreativnoj prezentaciji.

Okupljeni organizatori poslovnih evenata imali su priliku poslušati tri izuzetno zanimljiva predavanja:

Mile Butorac, poznat kao food stylist i bloger, kroz kratku i interaktivnu prezentaciju podijelio je kako lokalna hrana i autentične priče mogu dodatno obogatiti doživljaj sudionika poslovnih događanja. Naglasak je stavljen na jednostavnost i emociju, kao ključne elemente za stvaranje dojmljivih i nezaboravnih iskustava.

MIM na Opatovini, Zagreb

Irena Lučić, osnivačica platforme diWine_project, predstavila je inicijative usmjerene na promociju vina i vinske kulture kroz edukaciju, savjetovanje i organizaciju evenata. Njena misija je približiti vino publici na suvremen i inspirativan način, s ciljem poticanja pozitivnih tržišnih trendova.

Marko Mihaljević, fotograf specijaliziran za lifestyle i hospitality, pokazao je kroz konkretne primjere na što treba obratiti pažnju pri planiranju foto i video kampanja u MICE segmentu. Njegovi praktični savjeti pružili su sudionicima korisne smjernice za snimanje evenata i konferencija s naglaskom na profesionalnost, dinamiku i doživljaj.

MIM na Opatovini, Zagreb

ZAG MIM susret je potvrdio važnost povezivanja stručnjaka kroz neformalne formate koji inspiriraju i osnažuju zajednicu kongresnih i event profesionalaca. Kroz spoj edukacije, enogastronomije i kreativnosti, ovakva okupljanja otvaraju prostor za nove ideje i suradnje unutar MICE industrije.