×

PoslovniTurizam.ba - središnje mjesto susreta kongresno-incentive industrije Bosne i Hercegovine

Otkrijte Bosnu i Hercegovinu kao novu MICE destinaciju, pronađite kongresne kapacitete, kvalitetne savjete i ideje za organizaciju događanja te lokalne i međunarodne vijesti iz industrije
PoslovniTurizam.ba/BH-meetings.com
PoslovniTurizam.ba/BH-meetings.com

Dobrodošli na prvi specijalizirani medij posvećen poslovnom turizmu, odnosno kongresno-incentive i event industriji u Bosni i Hercegovini!

PoslovniTurizam.ba/BH-meetings.com novi je projekt koji za cilj ima istaknuti kvalitete, kapacitete i mogućnosti koje Bosna i Hercegovina pruža u MICE (Meetings, Incentives, Conferences, and Exhibitions/Events) segmentu turizma. Turizam je izrazito važan dio gospodarstva BiH, a poslovni turizam donosi višestruko veću potrošnju po gostu u odnosu na odmorišni, utječe na produljenje glavne turističke sezone te potiče razvoj lokalne znanstvene, akademske, poslovne i poduzetničke zajednice.

Idealna početna točka za organizaciju poslovnih događanja u Bosni i HercegoviniKao specijalizirani portal i 'venue finder' servis koji na jednom mjestu okuplja i predstavlja ponudu kongresnog i poslovnog turizma BiH, PoslovniTurizam.ba omogućuje brzu i efikasnu pretragu potrebnih kapaciteta, štedi vrijeme organizatorima događanja te omogućava sklapanje poslovnih suradnji između različitih sudionika ovog iznimno lukrativnog oblika turizma.

Opcija Event Asistent omogućuje istodobno slanje jednog upita za ponudu na više adresa, što značajno štedi dragocjeno vrijeme u prvim koracima organizacije. Ponude odabranih lokacija stižu na vašu adresu, a u međuvremenu se možete posvetiti svojim svakodnevnim poslovima.

Osim toga, kroz MICE Magazin portal pruža mnoštvo korisnih informacija i aktualnih savjeta za organizaciju poslovnih događanja u BiH, ali i vijesti iz lokalne i svjetske kongresne industrije. Kroz zanimljive intervjue, predstavljanje destinacija i kongresnih kapaciteta imate priliku upoznati sve atribute BiH kao kongresno-incentive destinacije.

Digitalno pozicioniranje BiH i njenih kongresnih kapacitetaPortal PoslovniTurizam.ba i engleska inačica BH-meetings.com, osim kao izvor kvalitetnih informacija, ujedno su i izvrstan alat za online promociju kongresnih kapaciteta Bosne i Hercegovine te pozicioniranje ove destinacije u srcu Balkana kao nove, neotkrivene, a iznimno zanimljive MICE destinacije.

„Objedinjena ponuda kongresnih kapaciteta u Bosni i Hercegovini u digitalnom formatu na jednom mjestu otvara vrata za suradnju između domaćih i međunarodnih organizatora poslovnih evenata i lokalnih pružatelja usluga. Zahvaljujući digitalnoj prisutnosti kongresne industrije Bosna i Hercegovina postaje privlačna destinacija za poslovna okupljanja na regionalnoj i međunarodnoj razini. Promocijom kongresnih kapaciteta na portalima PoslovniTurizam.ba i BH-meetings.com, potaknut ćemo pozitivan razvoj ove industrije u zemlji“, kazala je Josipa Terzić – Rezić, voditeljica projekta PoslovniTurizam.ba i BH-meetings.com.

Josipa Terzic Rezic / Daniela Kos

U vrijeme kada se digitalizacija, rad na daljinu i tehnologija sve više upliću u privatne i poslovne živote, u vrijeme kada se za svakog gosta treba dodatno potruditi, online prisutnost na tržištu je vrlo bitna. Stoga i prodajni i marketinški pristup destinacija, hotelijera, PCO i DMC agencija i drugih pružatelja usluga u event industriji zahtijeva prilagodbu i prihvaćanje novih oblika promocije i komunikacije s ciljnim tržištima. Upravo u tome ciljano im može pomoći PoslovniTurizam.ba.

PoslovniTurizam.ba naziv je istoimenog portala koji u Hrvatskoj uspješno posluje već trinaest godina te predstavlja hrvatsku kongresnu industriju domaćim i međunarodnim organizatorima poslovnih događanja. „Ponosni smo što nam se suradnjom s Josipom Terzić – Rezić pruža prilika za razvoj bosansko-hercegovačke kongresne industrije. Za razliku od globalnih venue-finder servisa, PoslovniTurizam donosi lokalnu ekspertizu i znanje o destinaciji u segmentu kongresnog turizma, koje će Josipa Terzić – Rezić, kao dugogodišnja iskusna organizatorica poslovnih događanja, biti u prilici pružiti svim korisnicima portala.“, izjavila je Daniela Kos, voditeljica hrvatskog projekta PoslovniTurizam i CroatiaMeetings.

Započnite organizaciju svog sljedećeg poslovnog događanja ili promociju svojih usluga s portalom PoslovniTurizam.ba jer Bosna i Hercegovina ima puno toga za ponuditi i čeka biti otkrivena!